VERTATEL FURNIZARE S.R.L.

“Furnizare de energie electrica”

office.furnizare@vertatel.ro01.01.2016

Oferta

Momentan S.C. VERTATEL FURNIZARE S.R.L. nu accepta clienti noi. Pentru detalii ne puteti lasa un mesaj folosind formularul de contact.

citeste articol


NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vertatel Furnizare va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra prin site sau e-mail.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a beneficia de informatii sau servicii personalizate oferite de catre Vertatel Furnizare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra inseamna si renuntarea la orice cerere sau serviciu oferit de catre Vertatel Furnizare.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Vertatel Furnizare SRL, sau prin e-mail folosind formularul din pagina de contact.

Vertatel Furnizare Srl isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in conformitate cu legile in vigoare, fara notificare si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil.


Copyright © Vertatel Furnizare S.R.L. .
Toate drepturile rezervate / Politica de Confidentialitate